Μπάσκετ: «Αυλαία» με τους «αιώνιους»

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 11:38
UPD:11:39
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS
A- A A+

Πέφτει απόψε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού με Δόξα Λευκάδας και Άρη αντίστοιχα.

Οι δύο «αιώνιοι» προέρχονται από ήττες στην Euroleague και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ενόψει και των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη, με Γαλατασαράι (Ολυμπιακός) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (Παναθηναϊκός).

Σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή από το σημερινό πρόγραμμα θα έχουν οι Πειραιώτες, που καλούνται να κάνουν το 5Χ5 στο «Αλεξάνδρειο» απέναντι στον Άρη (19:00), που ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να... πάρει μπροστά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι δύο προπονητές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους.

Στη Λευκάδα (17:00), εκεί που πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός πέρασε με το τρίποντο του Γκριν σε «νεκρό χρόνο» το εμπόδιο της «νεοφώτιστης, Δόξας, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πετύχει την 4η εφετινή του νίκη. Οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί κι εύκολα ή, δύσκολα αναμένεται να πάρουν αυτό που θέλουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις