Συνέχισε το αήττητο σερί η Ξάνθη, 1-1 στη Λιβαδειά

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 19:21
UPD:19:22
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά με στόχο ένα γρήγορο γκολ, όμως όχι μόνο δεν το βρήκαν αλλά από το 22ο λεπτό κυνηγούσαν την ανατροπή του σκορ

A- A A+

Δεν χάνει πουθενά η Ξάνθη.που παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχή αγώνα στη Super League αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά με στόχο ένα γρήγορο γκολ, όμως όχι μόνο δεν το βρήκαν αλλά από το 22ο λεπτό κυνηγούσαν την ανατροπή του σκορ.

Σε μια από τις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις της η ομάδα του Λουτσέσκου ξεδιπλώθηκε ιδανικά, ο Λάζιτς σέντραρε στην περιοχή και ο Χαμζά Γιουνές νίκησε με κεφαλιά τον Ναμάσκο για το 0-1, σκοράροντας το τρίτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 42΄ ήταν και πάλι ο Τυνήσιος επιθετικός που έχασε την ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι, όταν παίρνοντας νέα πάσα από τον Λάζιτς δεν κατόρθωσε να πλασάρει από τη μικρή περιοχή.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Λεβαδειακό, που ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους απέναντι στην άψογη αμυντική τακτική της Ξάνθης.

Ένα σουτ του Βασιλείου στο 70΄ από γύρισμα του Καραμπουέ έστειλε την μπάλα άουτ, μια προσπάθεια του Μάντζιου από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς στο 76΄, αλλά στο 80΄ η επιμονή των «πράσινων» ανταμείφθηκε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ουόν, πρώτο του στο πρωτάθλημα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μιλιάζες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις