Σούπερ «διπλό» του Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 17:08
UPD:17:09
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση νίκησε, στο γήπεδό του μάλιστα, το συγκρότημα με την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Πιο απλά, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 2-1 από τους «Ζωσιμάδες», απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που μέχρι σήμερα δεν είχε δεχθεί γκολ στο γήπεδό του.

Μια σπουδαία επιτυχία για τους Αρκάδες, δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα και σημάδι ότι η ομάδα του Ελευθερόπουλου ανακάμπτει, μια απρόσμενη «γκέλα» για το σύλλογο της Ηπείρου, που αν κρατούσε το προβάδισμα θα είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο!

Το γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζάιρο με κεφαλιά νίκησε τον Ντοναρούμα ανοίγοντας το σκορ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από το κοινό.

Στο διάστημα που προηγήθηκε, πάντως, οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας, προβλημάτισαν τους γηπεδούχους με την πίεσή τους αλλά εκτός από ένα σουτ του Χαμντανί στο 28ο λεπτό, που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο ως το 72΄.
 
Στο πεντάλεπτο που ακολούθησε, όμως, ο Αστέρας πάγωσε τους «Ζωσιμάδες», ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Φαρίνια στο 72΄, που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Περιστερίδη, για να «γράψει» το τελικό 1-2 ο Μάσα πέντε λεπτά αργότερα, επίσης με κεφαλιά (!), ύστερα από σέντρα ακριβείας του Νίκο Φερνάντες.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις