Ίβιτς: Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πειθαρχημένοι

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 20:16
UPD:20:20
INTIME SPORTS/VILLA

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

A- A A+

Πολύ σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκαραμπάχ, αφού η ήττα στο Μπακού πριν από δύο εβδομάδες έφερε πίσω τον «Δικέφαλο» στη βαθμολογία του 10ου ομίλου.

Η μακεδονική ομάδα έχει αύριο την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς και ο προπονητής της, Βλάνταν Ίβιτς, επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου την προσοχή που χρειάζεται αλλά και την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα.

«Αυτό που περιμένω είναι να έρθει το καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε αυτές τις ημέρες για το παιχνίδι και γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Το πρώτο ματς ήταν ένα από τα χειρότερά μας φετινά. Αυτά συμβαίνουν. Όλες οι ομάδες δεν έχουν πάντα σταθερή πορεία κι αυτό που περιμένω είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο πειθαρχημένοι στο αμυντικό κομμάτι», δήλωσε.

Για την κατάσταση των παικτών του ανέφερε ότι «ο Κάμπος έπαθε τράβηγμα στην διάρκεια της προπόνησης, ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε ολόκληρη απάντηση από το ιατρικό τιμ για το πόσο θα είναι έξω. Ο Πέλκας επιστρέφει, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα. Μπορεί να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Τζαβέλλας είναι ένας παίκτης που υπολογίζω για το αυριανό παιχνίδι».

Όσο για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο Μπακού; «Στο πρώτο παιχνίδι αρκετά δεν δούλεψαν και το γνωρίζουμε αυτό, κάναμε την ανάλυση και έχουν καταλάβει και οι παίκτες τα λάθη. Είναι μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια μαζί με το αυριανό. Ό,τι και να γίνει αύριο υπάρχουν άλλα δύο ματς. Και με τέσσερις βαθμούς μπορείς να προκριθείς και με έξι να μην προκριθείς. Σε αυτή τη διοργάνωση θέλει ειδική διαχείριση, εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις