Super League: Τρίτος ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή στο Αγρίνιο

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 21:23
UPD:22:06
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει αλλά και να αρέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη, που πέρασε με ανατροπή από το Αγρίνιο με 2-1, στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στη Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στους 13 βαθμούς και ανέβηκε (μόνος) στην τρίτη θέση, απέχει ένα βαθμό από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και είναι δύο μπροστά από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ενώ έχει και ματς λιγότερο, εκείνο με τον Λεβαδειακό.

Σοβαρός, πειθαρχημένος και πολύ οργανωμένος, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κίνδυνος - θάνατος στις αντεπιθέσεις του για την άμυνα των γηπεδούχων, με τον βοηθό Γκαβέρα να του στερεί κανονικό γκολ στο 32΄. 

Στο σημείο εκείνο ο Γιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κυριακίδη σε έξοχη επέμβαση, στη συνέχεια της φάσης ο Μπέριος σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ δεν μέτρησε επειδή υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, ενώ καλυπτόταν ξεκάθαρα.

Τελικά, ενάντια στη ροή της συνάντησης το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους προηγούμενους, όταν στο 42΄ και σε μακρινό σουτ του Φερέιρα η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Περιστερίδη.

Στο 59΄ όμως έγινε η αλλαγή που άλλαξε τη μορφή του αγώνα, με τον Μαμπουλού να παίρνει τη θέση του Γιάκου και να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κοζορώνη από δεξιά.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στο 80ό λεπτό και σε υπέροχη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Γαρουφαλιάς έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Μαμπουλού πέρασε και τον Κυριακίδη για να «γράψει» το τελικό 1-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις