Super League: Αυλαία με ντέρμπι στο Αγρίνιο

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 10:03
INTIME SPORTS

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Με ένα σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται απόψε η 9η αγωνιστική στην ελληνική Λίγκα, καθώς στις 19:30 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Ματζουράκη θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την παρένθεση της Λιβαδειάς την 8η ημέρα του πρωταθλήματος, αλλά θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση, είναι πέμπτος με 10 βαθμούς αλλά και δύο αγώνες λιγότερους, ενώ αν καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα μπορούσε να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τον δεύτερο Παναθηναϊκό, καθώς εκκρεμεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Μουνιός τέθηκε στη διάθεση του κ. Ματζουράκη, ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες ΜύγαΠαπουτσογιαννόπουλο και επέλεξε ακόμη για την αποστολή τους, Κουτρομάνο, Ροντρίγκες, Κούσα, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκο, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνη, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκια, Ουάρντα, Βασιλούδη, Κυριακίδη και Κριστιάνο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την πλευρά του, θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Ακόστα κρίθηκε ανέτοιμος και ο Λίλα τις τελευταίες ημέρες δεν προπονήθηκε κανονικά λόγω ενοχλήσεων.

Αντίθετα, στη 18αδα του Γιάννη Πετράκη επέστρεψε ο Βιδάλ μαζί με τους, Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Τζημόπουλο, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Μιχαήλ και Γαρουφαλιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις