«Όχι» της Ν.Δ. στην πρόταση Πολύδωρα

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 13:22
UPD:15:47
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πηγές από την Πειραιώς σημειώνουν ότι ο κ. Πολύδωρας, με δηλώσεις του κατά το παρελθόν, έχει στηρίξει τον νόμο Παππά και επομένως, δεν αποτελεί το κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτή τη θέση

A- A A+

Το πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο θεσμός του ΕΣΡ, τονίζει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του Συμβουλίου.

Πηγές από την Πειραιώς σημειώνουν ότι ο κ. Πολύδωρας, με δηλώσεις του κατά το παρελθόν, έχει στηρίξει τον νόμο Παππά και επομένως, δεν αποτελεί το κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτή τη θέση.

Επίσης, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη συνεργασία της Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή, πράγμα αδιανόητο. 

Την ίδια ώρα, σε επίσημη ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε απελπισία και την καλεί να προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η Ν.Δ. επαναλαμβάνει ότι απαιτείται αμέσως νομοθετική ρύθμιση, την οποία θα καταθέσει άμεσα η ίδια στη Βουλή, για να επιστραφούν στο ΕΣΡ οι αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα. 

Η στελέχωση του Συμβουλίου με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους θα ακολουθήσει αμέσως μετά, καταλήγει.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή