Μαξίμου: Τέλος οι υπεκφυγές

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 19:35
UPD:23:09
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η κυβέρνηση στέκεται την απόφαση του ΣτΕ, τονίζοντας ότι «είναι δεδομένη και μας δεσμεύει όλους, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Γι' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία».

 

A- A A+

Οι υπεκφυγές και τα προσχήματα έχουν τελειώσει, τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενο στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ. «Την Δευτέρα θα γίνει σαφές αν η Ν.Δ. ενδιαφέρεται για την συγκρότηση του ΕΣΡ, ή για την διαιώνιση της αυθαιρεσίας», προσθέτει σε ανακοίνωσή του το πρωθυπουργικό γραφείο.

Όπως σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου, «αν πράγματι η Ν.Δ. υποστηρίζει πραγματικά την ανάγκη συγκρότησης και λειτουργίας του ΕΣΡ με τις πλήρεις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, δεν έχει παρά να σταματήσει το κρυφτό με τους θεσμούς και να προσέλθει, την Δευτέρα στις 5 μ.μ. στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με διάθεση να συμβάλει στην συγκρότησή του». 

Η κυβέρνηση στέκεται την απόφαση του ΣτΕ, τονίζοντας ότι «είναι δεδομένη και μας δεσμεύει όλους, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Γι αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία».

«Εκτός αν η Ν.Δ. δεν ενδιαφέρεται για την απόφαση του ΣτΕ και την εφαρμογή της, αλλά για την με κάθε τρόπο παρακώλυση της συγκρότησης του ΕΣΡ, ώστε να μην ρυθμιστεί ποτέ το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», συνεχίζει το Μέγαρο Μαξίμου και καταλήγει: «Κυριακή κοντή γιορτή. Την Δευτέρα όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει, πλέον, τι ακριβώς επιθυμεί και επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή