«Απαίσιες γυναίκες» εναντίον Τραμπ

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 13:58
UPD:15:01
EURONEWS
A- A A+

Όταν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήριζε «απαίσια γυναίκα» την αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια του τελευταίου ντιμπέιτ μεταξύ των δύο «μονομάχων», δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ατάκα του θα γινόταν σύνθημα.

Με πρώτη την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, οι γυναίκες στις ΗΠΑ έδωσαν στη φράση «nasty woman» θετικό πρόσημο, κάνοντάς την συνώνυμο της «δυναμικής» γυναίκας.

Μάλιστα, ένα μικρό εργαστήριο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αποφάσισε να τυπώσει σε μπλουζάκια τη φράση που χρησιμοποίησε ο Αμερικανός μεγιστάνας για να περιγράψει την πρώην υπουργό Εξωτερικών ΗΠΑ, με τις παραγγελίες να ξεπερνούν τις 1.500 μέσα σε 48 ώρες.

«Για τον περισσότερο κόσμο, με τον οποίο έχουμε επαφή, ο κύριος λόγος που αγόρασαν το μπλουζάκι με την στάμπα “nasty woman” είναι επειδή σκέφτηκαν ότι θα είχε πλάκα να το φορέσουν την ημέρα των εκλογών. Αν αυτό τους βοηθάει να βρουν μια αφορμή για να πάνε να ψηφίσουν είναι συναρπαστικό για μένα, διότι πολλοί από μας δεν έχουμε και τόσο μεγάλη προσμονή για αυτές τις εκλογές», δήλωσε η διευθύντρια του εργαστηρίου, σύμφωνα με το Euronews.

Τα κέρδη από τα μπλουζάκια διατίθενται σε οργάνωση υπεράσπισης των αμβλώσεων, κατά των οποίων έχει ταχθεί ο κ. Τραμπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή