Δημοκρατική Συμπαράταξη για πλειστηριασμούς: Βαθιά υποκριτική η στάση της κυβέρνησης

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 13:18
UPD:13:19
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

«Βαθιά υποκριτική» χαρακτηρίζει τη στάση της κυβέρνησης η Δημοκρατική Συμπαράταξη, με αφορμή τις πληροφορίες ότι ετοιμάζεται τροπολογία για το πάγωμα των πλειστηριασμων α΄ κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο.

«Πανικόβλητη η κυβέρνηση από την λαϊκή κατακραυγή, διαρρέει ότι ετοιμάζει τροπολογία ώστε να ισχύσει για τους πλειστηριασμούς α΄ κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο, ό, τι και για τα χρέη προς τις Τράπεζες» σχολίασε ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου όλοι οι πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας για τους δανειολήπτες των Τραπεζών 'απελευθερώνονται' μετά τις 31/12/2017», άρα «σε λίγους μήνες η α΄ κατοικία των πολιτών που πλήττει η κρίση θα μπορεί να περάσει -με την κυβερνητική βούλα- στα χέρια των κορακιών και των ξένων funds».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν επιδιώκει ουσιαστικές λύσεις και ουσιαστική προστασία των πολιτών», αλλά «να κερδίσει λίγο χρόνο για την παραμονή της στις καρέκλες της εξουσίας».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι αδύναμη και ανίκανη να δώσει λύσεις. Όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή