«The Walking Dead»: Ποιος χαρακτήρας θα γνωρίσει από πολύ κοντά τη Lucille;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του 7ου κύκλου
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 08:05

Οι χαρακτήρες της σειράς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα από πολυάριθμες συγκρούσεις, αρρώστιες, πείνα, προδοσίες και αδιανόητες απώλειες

A- A A+

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους φανατικούς της σειράς «Walking Dead», οι οποίοι μετά το συγκλονιστικό φινάλε του 6ου κύκλου, περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια  του 7ου που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, το «The Walking Dead» μάς μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από έναν θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

Οι χαρακτήρες της σειράς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα από πολυάριθμες συγκρούσεις, αρρώστιες, πείνα, προδοσίες και αδιανόητες απώλειες. Οι δοκιμασίες αυτές τους έχουν κάνει δυνατούς, ισχυρούς, σχεδόν αήττητους. Στο νέο κύκλο όμως, φαίνεται πως η κυριαρχία τους, αρχίζει να φθίνει.

Η κοινότητα που δημιούργησαν δεν ήταν αρκετή για να περιχαρακώσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητούσαν. Η ομάδα είναι διασπασμένη, πληγωμένη και εγκλωβισμένη. O Negan (Jeffrey Dean Morgan) έχει τον πλήρη έλεγχο και είναι έτοιμος να πείσει τους επιζώντες να ακολουθήσουν τους δικούς του κανόνες, μέσα από μια φονική πράξη παραδειγματισμού.

Ενώ υπάρχει αγωνία για το ποιος θα είναι ο χαρακτήρας που θα γνωρίσει από πολύ κοντά τη Lucille (το ρόπαλο του Negan), o King Ezekiel (Khary Payton), η τίγρης του, νέα πρόσωπα και νέες ομάδες θα κάνουν την εμφάνισή τους

Ενώ υπάρχει αγωνία για το ποιος θα είναι ο χαρακτήρας που θα γνωρίσει από πολύ κοντά τη Lucille (το ρόπαλο του Negan), o King Ezekiel (Khary Payton), η τίγρης του, νέα πρόσωπα και νέες ομάδες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο κόσμος δεν είναι αυτό που πίστευαν. Είναι μεγαλύτερος και ακόμα πιο επικίνδυνος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς