«The Walking Dead»: Μια αφίσα για κάθε υποψήφιο θύμα

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 08:10
A- A A+

Με το άνοιγμα της αυλαίας του Φεστιβάλ San Diego Comic - Con στην Καλιφόρνια, το τηλεοπτικό δίκτυο AMC βάζει τους φανατικούς της σειράς «The Walking Dead» σε σκέψεις για το ποιος θα είναι αυτός που θα χάσει τη ζωή του με την έναρξη της έβδομης σαιζόν.

Όσοι δεν έτυχε να διαβάσουν το κόμικ (και ιδιαίτερα το 100ό τεύχος), απόλαυσαν το τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου, με το αγχωτικό στήσιμο της ενέδρας, τη γνωριμία με το συρματοπλεγμένο μπαστούνι του μπέιζμπολ - που αποκαλεί Λουσίλ ο κακός Νίγκαν (Jeffrey Dean Morgan) και το σκοτεινό, αλλά ιδιαίτερο παιχνίδι, που επιστρατεύει, έτοιμος να αφαιρέσει μια ζωή.

Όπως δήλωσε ο Jeffrey Dean Morgan, η πρεμιέρα του νέου κύκλου ξεκινά από εκεί ακριβώς όπου σταμάτησε το φετινό φινάλε και αποκαλύπτει άμεσα ποιος πεθαίνει, ενώ, από τη μεριά του, ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, τόνισε ότι το θύμα είναι ένας χαρακτήρας αγαπητός σε όλους.

Το πρώτο τρέιλερ για την έβδομη σεζόν αναμένεται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Comic - Con ενώ θα μάθουμε και την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας στις αρχές Οκτωβρίου.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς