Τραμπ: Οι ετοιμοθάνατοι να αντέξουν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 16:34
UPD:16:46
REUTERS/DAVID BECKER
A- A A+

Έκκληση σε ανθρώπους που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον θάνατο, να αντέξουν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να τον ψηφίσουν, απηύθυνε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν έχει σημασία πόσο άρρωστοι είστε. Δεν με νοιάζει εάν μόλις γυρίσατε από το γιατρό και σας έδωσε τη χειρότερη δυνατή πρόγνωση, που σημαίνει ότι τελείωσε», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος.

«Δεν θα είστε εδώ σε δύο εβδομάδες. Δεν έχει σημασία. Κρατηθείτε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Βγείτε και ψηφίστε», δήλωσε μιλώντας σε προεκλογική του συγκέντρωση στην πολιτεία της Νεβάδα.

«Έπειτα εμείς θα πούμε: "Σας αγαπούμε και θα σας θυμόμαστε πάντα"», συνέχισε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, οι δηλώσεις του οποίου από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας έχει οδηγήσει ακόμη και υψηλόβαθμα στελέχη των Ρεπουμπλικανών να δηλώνουν ότι είτε δεν θα ψηφίσουν καθόλου στις προεδρικές εκλογές είτε θα ψηφίσουν την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή