Μπέντο: «Άλλο ΑΕΛ, άλλο ΑΠΟΕΛ»

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 14:24
UPD:14:25
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι του Europa League εντελώς διαφορετικό από αυτό με τη Λάρισα και υπογράμμισε ότι στην καριέρα του έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από καθεστώς πίεσης.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει πιστός στο πλάνο του για να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι του Europa League εντελώς διαφορετικό από αυτό με τη Λάρισα και υπογράμμισε ότι στην καριέρα του έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από καθεστώς πίεσης.

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ δύσκολο, ούτε μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το κάθε ματς ε΄θναι διαφορετικό από το άλλο, δε μπορεί να γίνει σύγκριση με το προηγούμενο που δώσαμε διότι ι αντίπαλός μας θα έχει άλλη προσέγγιση. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε σχεδιάσει μέσα στον αγώνα. Πρέπει να κρατήσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης σε όλον τον αγώνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια απέφυγε να πει πως ακριβώς θα παρατάξει την ομάδα του:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ διαφορετικοί κυρίως ως προς το β' μέρος με την ΑΕΛ. Εκεί που είχαμε προβλήματα με τη δυναμική και την απόδοση. Αυτό δεν έχει να κάνει με το σύστημα. Σημασία έχει η δυναμική μας. Δεν πιστεύουμε πως από το 4-4-2 έως το 4-2-3-1 πρέπει να υπάρχει διαφορά. Μπορούμε να κερδίσουμε και ματς με 4-4-2. Αυτό που έχει σημασία είναι η δυναμική, το υψηλό επίπεδο απόδοσης και ειδικά αύριο που πρέπει να έχουμε μία συγκεκριμένη ιδέα παιχνιδιού και να είμαστε πιστοί σε αυτό. Να δείχνουμε έναν χαρακτήρα στο παιχνίδι μας». 

Σε ό,τι αφορά την πίεση που υπάρχει μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα είπε: «Στα 12 χρόνια καριέρας πάντα λειτουγούσα με πίεση. Μετά από 5 νίκες κάναμε μία ήττα και είναι λογικό να ρωτάτε διάφορά πράγματα. Χάσαμε από μία φάση στο τελευταίο λεπτό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά ούτε και να κερδίσουμε. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι το επάγγελμα του προπονητή». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις