Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με Θέλτα οι Μέστο, Χουλτ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 20:43
UPD:20:55
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Νίκλας Χουλτ.

A- A A+

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Μπαλαΐδος» κόντρα στην Θέλτα, το βράδυ της Πέμπτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Εκτός των γνωστών προβλημάτων που ήδη ήταν γνωστά (Γουακάσο, Ιβάνοφ, Λέτο και Μπουμάλ), αλλά και του Νίκλας Χουλτ που ήταν εξαιρετικά αμφίβολος και τελικά δεν θα προλάβει, νοκ άουτ τέθηκε και ο Τζαντομένικο Μέστο.

Ο Ιταλός δεξιός μπακ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να αποκλειστεί από την αποστολή προσθέτοντας ένα σημαντικό πρόβλημα στον Αντρέα Στραματσόνι. Την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει εκτός απρόοπτου ο Κουλιμπαλί.

Τα προβλήματα δε σταματούν εδώ για τον προπονητή του «τριφυλλιού», καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους τιμωρημένους, Ιβάνοφ, Γουακάσο, αλλά και τους τραυματίες, Σεμπάστιαν Λέτο, Ολιβιέ Μπουμάλ. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις