Η... μύτη του Τραμπ «σάρωσε» το Διαδίκτυο

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 08:36
UPD:29/09/2016 15:17
REUTERS/LUCAS JACKSON

Το hashtag #Trumpsniffle «σάρωσε» το Διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter και όχι μόνο να σχολιάζουν το γεγονός πως ο Αμερικανός μεγιστάνας… ρουφούσε επανειλημμένως τη μύτη του κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ.

A- A A+

Το ενδιαφέρον των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης κατόρθωσε να μαγνητίσει η… μύτη του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της πρώτης του τηλεμαχίας με την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Το hashtag #Trumpsniffle «σάρωσε» το Διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter και όχι μόνο να σχολιάζουν το γεγονός πως ο Αμερικανός μεγιστάνας… ρουφούσε επανειλημμένως τη μύτη του κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, σαν να είχε συνάχι.

Ο 70χρονος Τραμπ, πάντως, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι δεν ήταν κρυωμένος. Ο ίδιος παραπονέθηκε ότι το μικρόφωνό του ήταν ελαττωματικό και αστειεύτηκε ότι πιθανόν κατέγραφε ακόμα και την παραμικρή του αναπνοή.

Το Twitter έκανε γνωστό ότι η τηλεμαχία ήταν η πολιτική εκδήλωση που συγκέντρωσε τα περισσότερα tweets στην ιστορία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Τραμπ βρέθηκε στο επίκεντρο, με ποσοστό 62% των συζητήσεων να σχετίζεται με τον δισεκατομμυριούχο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Στο Facebook οι συζητήσεις σχετικά με τον κ. Τραμπ συγκέντρωσαν το 79% των συνομιλιών για το ντιμπέιτ, με το μερίδιο της κ. Κλίντον να περιορίζεται στο 21%.

Εντούτοις, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος φαίνεται πως κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις. Η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Zoomph ανέφερε ότι για κάθε αρνητική αναφορά στο πρόσωπό της, καταγράφονταν 1,5 θετικές αναφορές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή