Super League: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα η Κέρκυρα

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 20:11
UPD:20:11
INTIME SPORTS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
A- A A+

Το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Λάρισας εντός έδρας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πλατανιά, στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να συνέλθει πάρα πολύ γρήγορα και παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο 45λεπτο έφτασε δίκαια στη νίκη. Η Λάρισα, που προερχόταν από το εντός έδρας 2-2 με τον Ηρακλή δεν έδειξε πολλά πράγματα, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα και ηττήθηκε φυσιολογικά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές στο ξεκίνημα με τον Τουράμ στο 10΄ και στο 21΄ να μη μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις. Στο 24΄, όμως, ο ίδιος παίκτης ήταν ο δημιουργός και ο Ντουαλά ο «εκτελεστής» με δεύτερη προσπάθεια, για το 1-0 της Κέρκυρας.

Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει και μέσα σε δύο λεπτά είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αλλά στο 32΄ το σουτ του Ναζλίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 33΄ το βολέ του Αναστασάκου μέσα από την περιοχή ήταν και αυτό άστοχο.

Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης πήραν οι «Φαίακες» στο 39΄. Από την εξαιρετική ασίστ του Ζορμπά, ο Επστάιν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καβουσάκη και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από την εξέδρα.

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης στο δεύτερο μέρος η ομάδα του δεν κατάφερε να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τονν απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα πήραν σχετικά εύκολα το «τρίποντο».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις