Super League: Δοκιμάζεται στο Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 10:16
UPD:13:10
INTIME SPORTS
A- A A+

Η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο σήμερα το βράδυ (20:30) κόντρα στον Ηρακλή ξεχωρίζει από το «κυρίως μενού» της 4ης αγωνιστικής (2ης ουσιαστικά) της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για να πετύχουν το 2Χ2 απέναντι στον «Γηραιό», που προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα (2-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πάουλο Μπέντο δεν πήρε στην αποστολή τους Φορτούνη, Ντα Κόστα (γι΄ αγωνιστικούς λόγους), καθώς και τους Σιόβα, Μανιάτη που δεν υπολογίζονται, ωστόσο, η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά το 6-1 επί της Βέροιας και το 1-0 επί της Γιανγκ Μπόις και είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο».

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος θα ανοίξει στις 16:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας από τον Άγιαξ και θέλουν να «ντουμπλάρουν» τις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα. Θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς η ποινή της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί «σβήστηκε» από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00), Κέρκυρα-Λάρισα (18:15), Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15), Ηρακλής-Ολυμπιακός (20:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις