Μπέντο: «Πρωταρχικός μας στόχος η νίκη»

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 20:44
UPD:20:49
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν σαφής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς.

A- A A+

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιανγκ Μπόις.

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν σαφής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς. Απέφυγε, πάντως, να αποκαλύψει το όνομα του γκολκίπερ που θα υπερασπιστεί αύριο την εστία των «ερυθρόλευκων» (Καπίνο ή, Λεάλι).

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτή τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας», τόνισε στον πρόλογό του ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Σαφώς και πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι με το προηγούμενο. Δεν αλλάζει η στρατηγική μας. Θα είναι η ίδια. Θα επιδιώξουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας να αποδείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιος από τους Καπίνο, Λεάλι, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, απάντησε: «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει, υπάρχει χρόνος. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, θα δούμε. Πρώτοι θα το μάθουν οι παίκτες, όχι οι δημοσιογράφοι». 

Τέλος, ρωτήθηκε εάν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί που έχουν δώσει στον Ολυμπιακό για την  πρόκριση στην επόμενη φάση: «Δε μπορώ να ξέρω εάν μας θεωρούν φαβορί. Σίγουρα, όμως, έχουμε την δυνατότητα και την ποιότητα να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμάς δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς, αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις