Super League: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό (2-1)

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 20:12
UPD:20:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός.

A- A A+

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για 45 λεπτά, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των  δύο ομάδων στη Super League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα, χάρις στο εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο που έκανε, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δύο γκολ που του χάρισαν το «τρίποντο». Κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Αγρινιώτες, οι οποίοι μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν στάθηκαν τυχεροί και στις καθυστερήσεις ο Ουαρντά μείωσε για το τελικό 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κι έφτασαν στη νίκη πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο 45λεπτο προηγούμενοι με 2-0 και παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς να κρατήσουν δυνάμεις ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα (Πέμπτη) συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και στην επανάληψη.

Διάστημα στο οποίο έχασαν τέσσερις απίστευτες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, δύο με τον Μπίσεσβαρ κι άλλες δύο με τον Φακούντο Περέιρα. Στο 81΄, μάλιστα, το σουτ του Αργεντινού σταμάτησε στο δοκάρι του Κυριακίδη. 

Ο Μπίσεσβαρ στο 2΄ και ο Ροντρίγκεζ στο 27΄ ήταν οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη απείλησε μόνο μία φορά στο δεύτερο μέρος με τον Τομανέ στο 67΄ να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Παρ΄ όλα αυτά στις καθυστερήσεις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με τον Ουαρντά κατάφερε να μειώσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις