Σκίμπε: Η νίκη μάς δίνει ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 00:44
UPD:00:52
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Μίχαελ Σκίμπε στον αγώνα.

A- A A+

Παράπονα για τους παίκτες του και την απόδοσή τους στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με το Γιβραλτάρ είχε ο Μίχαελ Σκίμπε, χωρίς ωστόσο να του... κακοπέσει το 4-1 στην πρεμιέρα της Εθνικής στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και δίκαια νικούσαμε με 4-1. Στο δεύτερο όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί μπορούσαμε να έχουμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να σκοράρουμε. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι αν προηγείσαι στο ημίχρονο με τόσα γκολ, τότε ίσως να μπουν οι παίκτες πιο χαλαροί στο δεύτερο», σχολίασε ο Γερμανός εκλέκτορας.  

«Αυτό που μας ευχαριστεί όμως είναι το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη και τώρα μπορούμε με ηρεμία και συγκέντρωση να πάμε στο επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι δεν ανησύχησε στην ισοφάριση της αντίπαλης ομάδας: «Όχι, δεν ανησύχησα. Ήταν ένα όμορφο γκολ, που μπήκε όταν έλειπε ένας παίκτης μας. Ένα τέτοιο γκολ μπορεί πάντα να μπει»

Ο Σκίμπε δικαιολόγησε πάντως τους διεθνείς, καθώς όπως είπε «στο δεύτερο ημίχρονο μάς έλειπε η απλότητα για να έχουμε περισσότερες φάσεις και περισσότερες τελικές προσπάθειες. Καταλάβαμε και νιώσαμε ότι δεν έχουν ρυθμό οι παίκτες μας, γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει αλλά και τα άλλα πρωταθλήματα είναι στην αρχή τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις