Χρ. Σπίρτζης: Οι θέσεις εργασίας στα ΜΜΕ θα είναι περισσότερες από τις υπάρχουσες

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 14:15
UPD:14:28
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ως επιτυχία κυρίως του Πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Επικρατείας χαρακτήρισε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ διαβεβαίωσε ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μείνει στο δρόμο.

«Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις θέσεις εργασίας (…) Πιστεύω ότι οι θέσεις εργασίας θα είναι περισσότερες από τις υπάρχουσες παρότι είναι μικρότερος ο αριθμός των καναλιών», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι 1.500 εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο και δεν θα μείνουν επειδή θα υπάρχουν θεματικές άδειες. Θεωρώ ότι με τις υπάρχουσες άδειες θα υπερκαλυφθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας».

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη ότι σε 90 ημέρες δεν θα αναμεταδίδονται από την Digea όσα κανάλια δεν αδειοδοτήθηκαν, ο κ. Σπίρτζης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Digea «θα συμμορφωθεί» και πως αν δεν συμβεί αυτό «θα επέμβουν όσα όργανα χρειαστεί να επέμβουν από την πλευρά της πολιτείας».

«Τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας θα αναλάβουν τα δικά τους καθήκοντα προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή