Ολυμπιακός: Επίσημο το «μπαμ» με Καρντόσο, τελείωσε και με Βιάνα

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 20:35
UPD:20:44
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης, υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο και λίγο αργότερα βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, όπου παρακολούθησε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης, υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο και λίγο αργότερα βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, όπου παρακολούθησε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Με το που έγινε αντιληπτός από τους φίλους των Πειραιωτών αποθεώθηκε, με τον ίδιο να ανταποδίδει τους χαιρετισμούς.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την κορυφαία μεταγραφή των πρωταθλητών στην καλοκαιρινή περίοδο, καθώς ο 33χρονος άσος προέρχεται από δύο «γεμάτες» σεζόν στην Τραμπζονσπόρ, ενώ το όνομά του το έφτιαξε στη Μπενφίκα στην επταετία που φόρεσε την φανέλα της (2007-2014).

Οι αριθμοί του εκτοξεύθηκαν την 3η του χρονιά (2009/10) στην Πορτογαλία όπου σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις είχε 38 γκολ και 6 ασίστ. Τα 26 από τα γκολ του ήταν για το πρωτάθλημα και του χάρισαν τον τίτλο του 1ου σκόρερ μπροστά από τον εξίσου σπουδαίο επιθετικό και αντίπαλό του σ' αυτή τη «μάχη», Ραδαμέλ Φαλκάο, που αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην FC Porto. Παράλληλα πανηγύρισε την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματός του με την ομάδα.

Έρχεται για να υπογράψει ο Βιάνα

Την παραχώρηση του Μπρούνο Βιάνα στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Κρουζέιρο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα, ωστόσο, η ομάδα που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά γνωστοποίησε επίσημα τον επόμενο «σταθμό»  της καριέρας του.

Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή δεν έγιναν γνωστές, τόσο για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 21χρονου με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όσο και για τους οικονόμους όρους της συμφωνίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις