Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Εμποκού

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 19:03
UPD:19:11
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«​Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την, υπό μορφή δανεισμού από την Κιέβο Βερόνα, ένταξη του Πολ Ζοσέ Εμποκού στο ρόστερ της ομάδας μας και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» του «τριφυλλιού», αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση.

A- A A+

Τη… σκυτάλη από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί πήρε ο Πολ-Ζοζέ Εμποκού, ο οποίος αποτελεί το ένατο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

«​Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την, υπό μορφή δανεισμού από την Κιέβο Βερόνα, ένταξη του Πολ Ζοσέ Εμποκού στο ρόστερ της ομάδας μας και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» του «τριφυλλιού», αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση και αμέσως μετά ακολούθησαν οι δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να πανηγυρίσει με το «τριφύλλι» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ξέρω ότι η ομάδα θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό. Μιλάμε για έναν τίτλο που λείπει από την καριέρα μου. Στην Σταντάρ χάσαμε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική και θέλω να “γευτώ” εδώ αυτή την επιτυχία! Επίσης, από όσα έμαθα, μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και το κλίμα εδώ. Φυσικά, η παρουσία στους ομίλους του Europa League ήταν ένας εξίσου σημαντικός λόγος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός.

Είχε σκοράρει κατά των «πρασίνων» ως παίκτης της Σταντάρ Λιέγης, πριν από δύο χρόνια, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, κάτι που δεν έχει ξεχάσει ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, αυτή την φορά στους ομίλους του Europa League: «Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρω μερικά όμορφα γκολ με τον Παναθηναϊκό και θα κάνω τους οπαδούς μας να χαρούν ξανά, ξεχνώντας το… παρελθόν μας. Το Βέλγιο είναι το σπίτι μου. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έπαιξα ποδόσφαιρο επαγγελματικά, θα έχει ενδιαφέρον, λοιπόν... Θα είναι κάτι σπέσιαλ για εμένα, αφού όλοι οι φίλοι μου και η οικογένεια μου θα είναι εκεί, ενώ διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον κόσμο. Όμως προσοχή: εγώ θα πάω στη Λιέγη για να κερδίσω!».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις