BMW: Μεγιστοποίηση απόλαυσης

Τρία νέα plug-in υβριδικά πολυτελή sedan σειράς 7
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 12:25
UPD:12:26
A- A A+

Του Γιάννη Κανουπάκη
[email protected]

Οι Βαυαροί δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα, έστω και αν τα κόστη μοντέλων όπως εκείνα της σειράς 7 της BMW φεύγουν στα… ύψη. Τα τεχνολογικά άλματα, ωστόσο, είναι τεράστια και ίσως τα δικαιολογούν.

Το σύστημα οδήγησης BMW eDrive που εξελίχθηκε για τα μοντέλα BMW i έφτασε στη νέα BMW Σειρά 7 με τη μορφή τριών plug-in υβριδικών, πολυτελών sedan. Τα τρία μοντέλα αντλούν ισχύ από έναν πολυτάλαντο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα τελευταίας γενιάς με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και έναν ηλεκτροκινητήρα. Και οι δύο μαζί παράγουν 326 ίππους.

Η νέα BMW 740e iPerformance με στάνταρ μεταξόνιο και η νέα BMW 740Le iPerformance με μακρύ μεταξόνιο συναρπάζουν με τις σπορ επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας μέση κατανάλωση βενζίνης 2,2 - 2,0 λτ / 100 χλμ. και εκπομπές CO2 50 - 45 γμ / χλμ (BMW 740Le iPerformance: 51 - 45 γμ/χλμ.). Στη νέα BMW 740Le xDrive iPerformance (κατανάλωση βενζίνης στο μικτό κύκλο: 2,5 - 2,1 λτ/100 χλμ., εκπομπές CO2 στον μικτό κύκλο: 56 - 49 γμ/χλμ), το ευφυές σύστημα τετρακίνησης κατανέμει τη συνδυασμένη ισχύ του κινητήρα καύσης και του ηλεκτροκινητήρα μόνιμα και ανάλογα με τις απαιτήσεις στους εμπρός και πίσω τροχούς.

Το υψηλό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού των BMW 740e iPerformance, BMW 740Le iPerformance και BMW 740Le xDrive iPerformance περιλαμβάνει προβολείς LED, BMW Display Key, πακέτο πλοήγησης ConnectedDrive, ενσωμάτωση smartphone με επαγωγικό σύστημα φόρτισης για την μπαταρία του τηλεφώνου και λειτουργικό σύστημα iDrive που περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργία επιφάνεια αφής για την οθόνη ελέγχου (Control Display) και το παγκοσμίως μοναδικό σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών της BMW.

DANIEL_KRAUS

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του βοηθητικού καλοριφέρ του A/C χάρη στην εκ των προτέρων ρύθμιση της θερμοκρασίας εσωτερικού του αυτοκινήτου τους.

Οι εκδόσεις iPerformance της BMW Σειράς 7 Series συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση και ένα είδος οδηγικής απόλαυσης με έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων που παραπέμπουν στο παρόν και το μέλλον. Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω καθίσματα προσφέρονται προαιρετικά σε έκδοση comfort, με ενεργό εξαερισμό, λειτουργία μασάζ με Vitality Programme και το πακέτο Heat Comfort.

Για μεγιστοποίηση της ευεξίας των πίσω επιβατών των BMW 740Le iPerformance και BMW 740Le xDrive iPerformance προσφέρεται προαιρετικά το Executive Lounge. Προαιρετικά διατίθεται και η ηλιοροφή Sky Lounge Panorama.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή