Nissan: Αντηλιακή προστασία με δείκτη… 500

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 12:00
UPD:12:00

Όλα τα νέα crossovers της Nissan έρχονται με μια υψηλής ποιότητας, πολλαπλών στρώσεων βαφή, η οποία έχει δοκιμαστεί για να αντέξει τις πιο ακραίες θερμοκρασίες στον κόσμο.

A- A A+

 Όλοι γνωρίζουν πως το καλοκαίρι ο καυτός ήλιος επιβάλλει να φοράμε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για το δέρμα μας. Τι γίνεται, όμως, όταν και η Nissan έχει προβλέψει την υψηλή αντηλιακή προστασία για τα δικά της crossover;

Καθώς διανύουμε την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, η Nissan μάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας στις ακτίνες UV για τα δημοφιλή crossover Qashqai, Juke και X-Trail. Όλα τα νέα crossovers της Nissan έρχονται με μια υψηλής ποιότητας, πολλαπλών στρώσεων βαφή, η οποία έχει δοκιμαστεί για να αντέξει τις πιο ακραίες θερμοκρασίες στον κόσμο.

Κατά τη φάση της ανάπτυξης ενός μοντέλου, οι μηχανικοί της Nissan εκθέτουν δείγματα από πάνελ χρωμάτων σε ακτίνες UV με 500 watt ανά τετραγωνικό μέτρο του υπεριώδους φωτός, γεγονός που μεταφράζεται σε δέκα φορές περισσότερη ακτινοβολία UV από το φυσικό φως του ήλιου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή