Νίκη πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, 3-0 την Μπρόντμπι

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 23:03
UPD:23:05
A- A A+

Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ουσιαστικά από σήμερα ο Παναθηναϊκός, που νίκησε την Μπρόντμπι με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα μεταβεί χωρίς άγχος στη ρεβάνς της Δανίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Παρά τη νίκη τους, οι «πράσινοι» δεν έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεών του.

Η Μπρόντμπι ήταν δυνατή, πιεστική, απειλητική και μόλις στο 5ο λεπτό παραλίγο να «σοκάρει» τους φίλους του Παναθηναϊκού, όταν ο Μέστο έστειλε κατά λάθος με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Στιλ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να κάνουν παιχνίδι, αλλά στο 33΄ ο Μέστο βγήκε από δεξιά στην πλάτη του Κρόνε, ο οποίος τον κράτησε και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ούγγρου Ίστβαν Ραντ, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου η μπαλιά του Γουακάσο στον Μπεργκ έβγαλε τον Σουηδό στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας κι εκείνος άνοιξε το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 52΄ ο Ιμπάρμπο προσπάθησε να περάσει τον Ρένοβ που τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε, με τον Λεντέσμα να διπλασιάζει από τα 11 μέτρα στο 54΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 82΄ και πάλι ο Μπεργκ, από πάσα του Λεντέσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις