«Περίπατος» ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα, 3-0 τη Ντιναμό

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 21:22
UPD:21:30
INTIME SPORTS/VILLA

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Νίκη - πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από τον πρώτο αγώνα απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε των Γεωργιανών στην έδρα τους με 3-0 και είναι πια «χαλαρός» ενόψει της ρεβάνς, την άλλη Πέμπτη.

Το γκολ που σημείωσε με καρφωτή κεφαλιά ο Λέο Μάτος στο 20΄, μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη ο Ίβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κάνιας αντί του Χαρίση, με στόχο να βελτιώσει την οργάνωση, όπως κι έγινε. Στο 50΄ ο ΠΑΟΚ έχασε ημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ο Ροντρίγκες πλάσαρε πάνω στον Σκρίμπε.

Στο 71΄ όμως ο Κρέσπο βρέθηκε ακάλυπτος στην περιοχή και με ωραίο πλασέ διπλασίασε για τον «Δικέφαλο», μετά το κόρνερ που εκτέλεσε και πάλι ο Ροντρίγκες.

Το δεύτερο γκολ απλοποίησε την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, αν και στο 78΄ η Ντιναμό Τιφλίδας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Κιτεϊσβίλι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και ο Μάτος με προβολή τον σταμάτησε.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83΄ από τον Φακούντο Περέϊρα με κεφαλιά ψαράκι, δυο μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σαν τρίτη αλλαγή.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις