Πάουλο Μπέντο: Προέχει η πρόκριση, η δουλειά ύστερα

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 22:00
UPD:22:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πάουλο Μπέντο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Ο Πάουλο Μπέντο παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» αύριο το βράδυ στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πατρίφα του, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να αντιμετωπίζει την Αρούκα (22:00) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Έχουμε δουλέψει για να περάσουμε μερικές ιδέες και να σκεφτούμε μία στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς και να προκριθούμε στους ομίλους. Ο στόχος μας είναι αυτός. Το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε είναι να εξηγήσουμε στους παίκτες τη λογική με την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς» δήλωσε ο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση. Ένα πράγμα που κάνω πάντα είναι να σέβομαι κάθε αντίπαλο. Αυτό κάνω και τώρα. Έχω εξηγήσει στους παίκτες πόσο σοβαρή είναι η δουλειά τους να προετοιμαστούν για αυτό το ματς. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο», πρόσθεσε.

Στην αναφορά για την αντίπαλό του επισήμανε ότι ο αγώνας «θα είναι δύσκολος. Η Αρούκα παίζει καλά άμυνα, αφήνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη. Περιμένει και προσπαθεί να αντεπιτεθεί. Πιστεύουμε ότι εμείς θα έχουμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και θα εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί».

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέστη ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος τόνισε: «Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το πρώτο βήμα. Την πρώτη εβδομάδα ο προπονητής προσπάθησε να περάσει τις ιδέες του για τον τρόπο παιχνιδιού. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα σε μία εβδομάδα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να παίξουμε, να πάρουμε την πρόκριση και μετά ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να καθιερώσει τις ιδέες που έχει στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις