Έχασε χωρίς να βάλει γκολ σε τρίτο ματς ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 00:02
UPD:07:17
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από τους πρωταθλητές Τουρκίας, ωστόσο, το πιο ανησυχητικό δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο το γεγονός ότι σε τρίτο σερί ματς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-1 από τη Μπεσίκτας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Το τελευταίο ματς του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από τους πρωταθλητές Τουρκίας, ωστόσο, το πιο ανησυχητικό δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο το γεγονός ότι σε τρίτο σερί ματς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Μετά το 0-0 και το 0-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ήρθε και το φιλικό με τους Τούρκους να επιβεβαιώσει το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος οι πιτσιρικάδες που χρησιμοποίησε ο Βίκτορ Σάντσεθ και ιδιαίτερα οι Μανθάτης, Ρέτσος και Βούρος άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, η ελληνική ομάδα έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η είσοδος των «βασικών» στην επανάληψη όχι μόνο δεν βελτίωσε την επιθετική εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά προκάλεσε αρκετά προβλήματα στη συγκέντρωση της ομάδας με αποτέλεσμα από το λάθος του Βούρου στο 57΄ να προέλθει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι από το σουτ του Σισμάνογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Λεάλι, Βούρος, Μποτία (46’ Ντα Κόστα), Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια (60’ Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (77’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (68’ Φορτούνης), Πάρντο, Μανθάτης, Σεμπά (60’ Ιντέγε).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις