Ολυμπιακός: Πάει για ξένο προπονητή

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 18:12
UPD:18:15
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Όπως έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

A- A A+

Το ενδεχόμενο να είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μάλλον απομακρύνεται οριστικά. Αν και με τον τεχνικό του Πανιωνίου υπήρξε προφορική συμφωνία, εντούτοις οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες σε βαθμό που έπεισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην προχωρήσει στην πρόσληψή του.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Οι επαφές μαζί του είναι σε προχωρημένο στάδιο και το deal με τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσεθ έχει αναλάβει να κλείσει ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φρανσουά Μοντεστό.

Στο αυριανό φιλικό με τη Μπεσίκτας, πάντως, στην Κωνσταντινούπολη, στον πάγκο των Πειραιωτών θα καθίσει για τελευταία φορά ο Βίκτορ Σάντσεθ και μετά θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτη, Μανθάτη, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσο, Σεμπά, Τσιμίκα, Βούρο, Ζντιέλαρ, Μαζουακού.

Εκτός έμειναν μόνο οι τραυματίες Σιόβας και Ελαμπντελαουί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις