Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη δημόσια διοίκηση ζήτησε ο Γ. Παπανδρέου

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2005 13:34
UPD:13:56
A- A A+

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη δημόσια διοίκηση ζητεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στην πρόεδρο της Βουλής.

Στην επιστολή του ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει πως η επανίδρυση του κράτους έχει ταυτιστεί από την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό με τον κομματισμό και την αναξιοκρατία και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχειρεί την άλωση της δημόσιας διοίκησης με γνώμονα το μικροκομματικό και όχι το γενικό συμφέρον.

«Η Δημόσια Διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας. Η ισονομία, η αξιοκρατία, η διαφάνεια αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι για την κυβέρνηση της ΝΔ λέξεις κενές περιεχομένου», αναφέρει ο κ. Παπανδρέου και καταλήγει:

«Για τους λόγους αυτούς και επειδή οι εξελίξεις δεν γεννούν απλώς ανησυχία αλλά έχουν και προφανείς αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα της δημοκρατίας μας, ζητάμε να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το άρθρο 143 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή