Βίκτορ: Μόνο πρόκριση, τίποτε άλλο

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 20:03
UPD:20:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του ταξίδεψε στο Ισραήλ με μοναδικό στόχο την πρόκριση, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση αλλά τη δικαιολόγησε, ενώ ανέφερε ότι ο πρωταθλητής δεν επηρεάζεται από τις απουσίες. 

A- A A+

Σύνθημα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του ταξίδεψε στο Ισραήλ με μοναδικό στόχο την πρόκριση, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση αλλά τη δικαιολόγησε, ενώ ανέφερε ότι ο πρωταθλητής δεν επηρεάζεται από τις απουσίες. 

Ο Σάντσεθ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα χαρτιά του, ενώ για τις απουσίες παικτών, όπως οι Σιόβας, Κασάμι, Ντουρμάζ είπε ότι «είμαστε μια μεγάλη ομάδα και όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή για πάγκο ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή». 

Και συνέχισε: «Η πίεση υπάρχει πάντα, αλλά οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να τη διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο». 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αποκλεισμού, ήταν κατηγορηματικός: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».

Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος τόνισε πως «πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Για τις κλιματολογικές συνθήκες που συνάντησε η ομάδα του απάντησε ότι «ζέστη έχει και στην Ελλάδα. Ίσως εδώ έχει παραπάνω υγρασία. Εμείς όμως δεν ήρθαμε για τον καιρό, ήρθαμε για την πρόκριση». 

Ο Σέρβος μέσος παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πίεση στους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά αυτό είναι γενικό. Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα και πάντα υπάρχει πίεση, και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο».

Όσο για το αν είναι «παγίδα» να χαρακτηρίζεται φαβορί ο Ολυμπιακός; «Όχι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι πιο καλές ομάδες δεν κερδίζουν. Είμαστε πιο καλή ομάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο» απάντησε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις