Ολυμπιακοί Αγώνες: H 12άδα της Ισπανίας για το Ρίο

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 14:11
UPD:14:19
EPA/VALDA KALNINA

Οι 12 «εκλεκτοί» του Ιταλού ομοσπονδιακού τεχνικού (φωτογραφία αρχείου) είναι οι: Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φελίπε Ρέγιες, Ρούντι Φερνάντεθ, Χοσέ Καλντερόν, Πάου Γκασόλ, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέρχιο Γιούλ, Σέρχι Ροντρίγκεθ, Ρίκι Ρούμπιο , Άλεξ Αμπρίνες, Νίκολα Μίροτιτς, Γουίλι Ερναγκόμεθ. 

A- A A+

Την 12άδα που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Μεγάλος απών από την αποστολή των «φούριας ρόχας» είναι ο σέντερ του Μέμφις, Μάρκ Γκασόλ, ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε για να προλάβει την κορυφαία διοργάνωση του κόσμου δεν κατέστη δυνατό να τα καταφέρει.

Η ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου θα διεκδικήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά τα δύο ασημένια που κατάκτησε στο Πεκίνο (2008) και στο Λονδίνο (2012). Η αποστολή της θα είναι δύσκολη από την αρχή, καθώς θα αντιμετωπίσει στον 2ο όμιλο τις Βραζιλία, Αργεντινή, Λιθουανία, Κροατία και Νιγηρία. 

Οι 12 «εκλεκτοί» του Ιταλού ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι: Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φελίπε Ρέγιες, Ρούντι Φερνάντεθ, Χοσέ Καλντερόν, Πάου Γκασόλ, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέρχιο Γιούλ, Σέρχι Ροντρίγκεθ, Ρίκι Ρούμπιο , Άλεξ Αμπρίνες, Νίκολα Μίροτιτς, Γουίλι Ερναγκόμεθ. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις