Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ναδάλ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 15:51
UPD:15:52
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τότε που έγινε γνωστ ότι ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα δώσει το παρόν στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις και σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Ναδάλ είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει τη διοργάνωση εξαιτίας του τραυματισμού του στο χέρι.

Ο 30χρονος Ισπανός θα ηγηθεί της ισπανικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης (σημαιοφόρος), παρ΄ όλα αυτά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του μόνο με θαύμα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο απλό των ανδρών, που ξεκινάει στις 6 Αυγούστου. Κι αυτό διότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται στον αριστερό καρπό του, μετά τον τραυματισμό του στο Ρολάν Γκαρός, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα από το κορυφαίο τουρνουά του Παρισιού.

Αν δεν προλάβει το μονό ανδρών, ο Ναδάλ θα προσπαθήσει να παίξει στο μικτό διπλό με τη συμπατριώτισσα του Γκαμπρίνε Μουγουρούθα, το οποίο ξεκινά στις 10/08.

Εκτός του Φέντερερ δύο ακόμη μεγάλα ονόματα του αθλήματος, οι Ράονιτς και Μπέρντιχ έχουν αποσύρει εδώ και καιρό τις συμμετοχές τους λόγω του φόβου για τον ιό Ζίκα,

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις