Γιουβέντους: Δικός της ο Ιγκουαΐν

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 17:23
UPD:17:27
REUTERS/CIRO DE LUCA

Ο Ιγκουαΐν φέρεται να έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές της γειτονικής χώρας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 7.5 εκ. ευρώ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην Ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός, καθώς ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η «Μεγάλη Κυρία» κατέθεσε το συμβόλαιο του Αργεντινού στράικερ αφού πρώτα ενημέρωσε τη Νάπολι ότι θα καταβάλλει τη ρήτρα των 94 εκ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό που έχει ο παίκτης με τους «παρτενοπέι».

Ο Ιγκουαΐν από την πλευρά του φέρεται να έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές της γειτονικής χώρας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 7.5 εκ. ευρώ.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου από το Τορίνο. Πρόκειται για το πέμπτο απόκτημα της «Γιουβε» στην καλοκαιρινή περίοδο μετά τους Ντάνι Άλβες, Μπενατιά, Πιάνιτς και Πιάτσα. 

Η μεταγραφή του Αργεντινού είναι πια η τρίτη πιο ακριβή όλων των εποχών μετά την μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίσης, στους Μαδριλένους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις