UEFA: Φαβορί ο Ρονάλντο για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 14:01
UPD:14:03
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League με τους «μερένγκες», ενώ πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα γήπεδα της Γαλλίας.

A- A A+

Τη λίστα με τα 10 ονόματα παικτών που είναι υποψήφιοι για την  ανάδειξη του κορυφαίου της Ευρώπης έδωσε στη δημοσιότητα η UEFA.

Το μεγάλο φαβορί για το βραβείο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League με τους «μερένγκες», ενώ πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα γήπεδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά η λίστα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας είναι η ακόλουθη:  Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία-Ρεάλ Μαδρίτης), Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία-Γιουβέντους) , Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία-Ρεάλ Μαδρίτης), Πέπε (Πορτογαλία-Ρεάλ Μαδρίτης) , Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία-Ατλέτικο Μαδρίτης) , Τόνι Κρόος (Γερμανία-Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή-Μπαρτσελόνα), Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη-Μπαρτσελόνα) , Τόμας Μίλερ (Γερμανία-Μπάγερν Μονάχου), Μανουέλ Νόιερ (Γερμανία-Μπάγερν Μονάχου) .


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις