«The punisher»: Ο Frank Castle αποκτά τη δική του σειρά στο Netflix

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 10:10

Η τηλεοπτική σειρά του «The punisher» θα έχει πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal («The walking dead»), ο οποίος υποδύθηκε  με μεγάλη άνεση και επιτυχία τον ήρωα - εκδικητή Frank Castle στη δεύτερη σεζόν του «Daredevil», δίνοντας πνοή στον θανάσιμο και βασανισμένο εκδικητή.

A- A A+

Η αυτόνομη τηλεοπτική σειρά  του «The punisher», που ξεκίνησε σαν φήμη,  έγινε πραγματικότητα, καθώς το Entertainment Weekly ανέφερε ότι το Netflix παρήγγειλε την πρώτη σεζόν.

Μετά το «Daredevil», το «Jessica Jones» και προσεχώς τα «Iron fist», «The defenders» και «Luke Cage», το Netflix πρόσθεσε έναν ακόμη ήρωα της Marvel στις τάξεις της, μια νέα σειρά που περιμένουμε ότι θα εξελιχθεί σε μια ακόμη εξαιρετική παραγωγή.

Η τηλεοπτική σειρά του «The punisher» θα έχει πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal («The walking dead»), ο οποίος υποδύθηκε  με μεγάλη άνεση και επιτυχία τον ήρωα - εκδικητή Frank Castle στη δεύτερη σεζόν του «Daredevil», δίνοντας πνοή στον θανάσιμο και βασανισμένο εκδικητή. Ο Steve Lightfoot («Hannibal») θα αναλάβει την παραγωγή, ενώ θα υπογράψει και τα δύο πρώτα επεισόδια.

Λίγο μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας της σειράς, η Marvel δημοσίευσε μία ανακοίνωση, στην οποία πολλά στελέχη της σχολιάζουν τη νέα αυτή τροπή. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans, οι οποίοι μαζεύονται, για να απολαύσουν περισσότερη εξαιρετική και δυναμική ερμηνεία του Jon ως Frank Castle. Πλέον, σε συνδυασμό με το συναρπαστικό γράψιμο του παραγωγού Steve Lightfoot, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη σειρά στο Netflix » δήλωσε ο Jeph Loeb, υπεύθυνος παραγωγής και επικεφαλής του τηλεοπτικού τμήματος της Marvel.

«O Jon ενθουσίασε το κοινό μας παγκοσμίως με την ερμηνεία του ως Frank Castle, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σειρά "Daredevil". Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξή του, υπό τις οδηγίες του Steve Lightfoot» είπε η Cindy Holland, αντιπρόεδρος πρωτότυπου υλικού του Netflix.

Τέλος, περιμένουμε τις ανακοινώσεις ,που θα μας ενημερώσουν αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν για το «Daredevil», όπως και για το αν θα δούμε τον Punisher στους «Defenders». 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς