ΜΙΝΙ Seven: Υψηλές προδιαγραφές με μοναδικό στυλ

Συνδυασμός premium στοιχείων και ξεχωριστής σχεδίασης
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 12:54
UPD:12:54

Το νέο MINI Seven είναι ένας συνδυασμός premium στοιχείων και εξατομικευμένου στυλ, με αποκλειστικά εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

A- A A+

Δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στους σχεδιαστές της ΜΙΝΙ, όπως και στο καλό μάρκετινγκ, που αξιοποιεί τη μακρά παράδοση και τις άπειρες δυνατότητες εξέλιξης του «είδους». Η πρώτη στυλιστική έκδοση της τρέχουσας γενιάς MINI διατίθεται σε 3θυρα και 5θυρα αμαξώματα.

Το νέο MINI Seven είναι ένας συνδυασμός premium στοιχείων και εξατομικευμένου στυλ, με αποκλειστικά εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Υπογραμμίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα, τις βρετανικές ρίζες και την αυτοκινητιστική φιλοσοφία του ιδρυτή της premium μικρής κατηγορίας όπως έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων.

Το όνομά του προέρχεται από το Austin Seven, το μοντέλο με το οποίο ξεκίνησε η παραγωγή του κλασικού Mini το 1959. Λανσάρισμα με τέσσερις κινητήρες και δύο αμαξώματα: 3θυρο MINI Seven (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,7-3,5 λτ/100 χλμ., εκπομπές CO2 στον μικτό κύκλο: 133 - 92 γμ/χλμ.) και 5θυρο MINI Seven (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,9 - 3,6 λτ/100 χλμ., εκπομπές CO2 στον μικτό κύκλο: 136 - 95 γμ/χλμ.), εύρος ισχύος από 116 έως 192 ίππους.

Εξωτερικά, έχουμε φινίρισμα Lapisluxury Blue της σειράς MINI Yours με τρεις εναλλακτικές χρωματικές προτάσεις. Οροφή και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε Melting Silver, αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών σε αποκλειστική διχρωμία MINI Seven, διακοσμητικά μαρσπιέ, «φινιστρίνια» με το ειδικό λογότυπο, λωρίδες καπό σε Melting Silver με πλαίσια σε Malt Brown ως αποκλειστικές επιλογές.

Στην καμπίνα, το περιβάλλον χαρακτηρίζεται από υφασμάτινο / δερμάτινο σαλόνι σε Diamond Malt Brown, επιφάνειες εσωτερικού σε Piano Black, προαιρετικό Colour Line Malt Brown και λογότυπο MINI Seven στο πλαίσιο του κεντρικού οργάνου. Πρόσθετη έμφαση στον αποκλειστικό χαρακτήρα του μοντέλου με προαιρετικό πακέτο MINI Seven Chili.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή