Fiat 500 Riva: Στον «αφρό» της ασφάλτου

Στην ελληνική αγορά με 20.980 ευρώ
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 16:00
UPD:16:01
A- A A+

Του Γιάννη Κανουπάκη
[email protected]

Αν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν ένα σκάφος Riva, τότε μπορείτε να έχετε στο λιμάνι και ένα κομψό Fiat 500 με ομώνυμο προσδιοριστικό ειδικής έκδοσης. Το 500 Riva θα διατεθεί στη χώρα μας αποκλειστικά στη hatchback έκδοση με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP στην τιμή των 20.980 ευρώ. Οι παραγγελίες άνοιξαν από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

Το νέο 500 Riva είναι για εκείνους τους οδηγούς που αναζητούν στην ξηρά την ίδια πολυτέλεια που προσφέρει το σκάφος Aquariva Super, το σύγχρονο έμβλημα της Riva και την απαράμιλλη κομψότητα που είναι χαρακτηριστικό του εμβληματικού 500. Με άλλα λόγια, για εκείνους που αναζητούν τον συνδυασμό ποιοτικών υλικών με ένα μοναδικό στιλ ώστε να βιώσουν τα συναισθήματα μιας κρουαζιέρας στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Το αμάξωμα «Sera Blue», ένα αποκλειστικό χρώμα για αυτήν την ειδική σειρά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της παλέτας που προσφέρεται για το Aquariva Super, το εμβληματικό σκάφος και διάδοχο του θρυλικού Aquarama.

Παράλληλα, το μαύρο χρώμα της πανοραμικής οροφής και η βαμμένη μαύρη αεροτομή καθιστούν ιδιαίτερα κομψή την έκδοση hatchback. Μοναδικές λεπτομέρειες διακοσμούν το αυτοκίνητο, όπως τα επιχρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, επιχρωμιωμένα εξωτερικά πόμολα θυρών και επίσης επιχρωμιωμένη γραμμή στο καπό, που δίνουν έμφαση στο στιλ του καπό και είναι σε τέλεια αρμονία με τα σκάφη της Riva.

Άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο του εξωτερικού του αυτοκινήτου είναι οι νέες και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με μπλε απόχρωση και επιχρωμιωμένο κεντρικό δακτύλιο, ειδικά σχεδιασμένες για αυτήν τη σειρά. Παράλληλα, το όνομα Riva διακοσμεί διάφορα σημεία του αυτοκινήτου.

ALDO FERRERO

Το εσωτερικό, με το ένθετο ξύλινο ταμπλό από μαόνι, προσφέρει στους επιβάτες την πολυτελή ζεστασιά ενός σκάφους, όπου τονίζεται και το λογότυπο Riva. Το ταμπλό ήταν αποτέλεσμα μιας καινοτόμου μηχανικής διεργασίας, που διασφαλίζει τη σταθερότητα, την ευελιξία και την τέλεια δύναμη με την πάροδο του χρόνου. Το ξύλο, το πιο αγνό υλικό, συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με αποτέλεσμα την απόλυτη υπεροχή, η οποία συναντιέται και στα σκάφη Riva. Το Fiat 500 Riva, τέλος, πρωτοπορεί στα συστήματα Infotainment και εξελίσσει την τεχνολογία του 500 με στόχο να ικανοποιήσει το νεανικό κοινό που χρησιμοποιεί το smartphone στην καθημερινότητά του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή