Fiat Talento: Συνδυασμός ευελιξίας-ικανότητας φόρτωσης

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 12:02

Σε επίπεδο στυλ και σχεδιασμού, το νέο Talento είναι συμπαγές με εξαιρετικές αναλογίες: το εμπρός παρμπρίζ συνδέεται αρμονικά με το κοφτό καπό και το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα επιβλητικό αλλά και δυναμικό εμπρόσθιο άκρο.

A- A A+

Το νέο Fiat Talento, είναι «ταλαντούχο», αλλά και ικανό ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα ζητούμενα και στις προκλήσεις της επόμενης μέρας στην επαγγελματική οδήγηση.

Ένα λειτουργικό όχημα που μεγιστοποιεί την αξία της εργασίας, του χρόνου αλλά και των χρημάτων, καθώς επικεντρώνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρει δύο σειρές εκδόσεων, Van και Μεταφοράς Επιβατών.

Σε επίπεδο στυλ και σχεδιασμού, το νέο Talento είναι συμπαγές με εξαιρετικές αναλογίες: το εμπρός παρμπρίζ συνδέεται αρμονικά με το κοφτό καπό και το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα επιβλητικό αλλά και δυναμικό εμπρόσθιο άκρο.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί οριζόντια διάταξη, με έντονες και ξεκάθαρες γραμμές σε αρμονία με τη νέα φιλοσοφία της οικογένειας οχημάτων της Fiat Professional, ενισχύοντας το πλάτος του οχήματος και την ικανότητα φόρτωσής της, όπως σαφώς αναδεικνύει το τετραγωνισμένο πίσω μέρος, υποστηρίζοντας συνολικά την αίσθηση του δυναμισμού και της σταθερότητας.

Αναφορικά με τα χρώματα των αμαξωμάτων υπάρχει επιλογή μεταξύ δύο παστέλ και τεσσάρων μεταλλικών χρωμάτων. Την εμφάνισή του ολοκληρώνουν οι ατσάλινοι τροχοί 16 ιντσών και κατόπιν παραγγελίας οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το Talento έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απόλυτη άνεση και άριστη εργονομία, όπως αποδεικνύεται από τα διαμορφωμένα καθίσματα, τα οποία εγγυώνται άνετες διαδρομές για όλους τους επιβάτες, ενώ παράλληλα η τέλεια θέση του τιμονιού και των διακοπτών κάνουν την καθημερινή οδήγηση πιο ξεκούραστη και ασφαλή.

Όλες οι καμπίνες των επιβατών διακρίνονται από την κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα μοιράζονται πολλούς αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 90 λίτρων επιτείνοντας τη λειτουργικότητα του μοντέλου.

Το νέο μοντέλο της Fiat Professional είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστους, ισχυρούς και οικονομικά αποδοτικούς Euro6 κινητήρες, τον 1.6 MultiJet Turbo που αποδίδει 120 HP και 300 Nm και τον 1.6 EcoJet S&S TwinTurbo που αποδίδει 125 HP και 320 Nm.

Οι κινητήρες αυτοί είναι βασισμένοι στην τεχνολογία Selective Catalytic Reduction (SCR) technology, ένα σύστημα το οποίο οδηγεί στην υποχώρηση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία), με την έγχυση ενός διαλύματος AdBlue στο καυσαέριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή