Π. Χρηστίδης: Εκλογικός νόμος και συνταγματική αναθεώρηση δεν πρέπει να είναι επικοινωνιακά τερτίπια

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 13:44
UPD:13:45
EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

«Η εν λόγω συζήτηση δε μπορεί να γίνει με μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς όρους», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης (φωτ. αρχείου), προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αναμένει την τελική πρόταση της κυβέρνησης για να τοποθετηθεί.

A- A A+

Ο εκλογικός νόμος και η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν μπορούν να είναι «επικοινωνιακά τερτίπια» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Η εν λόγω συζήτηση δε μπορεί να γίνει με μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς όρους», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αναμένει την τελική πρόταση της κυβέρνησης για να τοποθετηθεί.

Διευκρίνισε πάντως ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη πριν από λίγους μήνες έχει πάρει μία ομόφωνη απόφαση για συγκεκριμένες προβλέψεις στον εκλογικό νόμο και σε αυτές θα παραμείνει – όπως είπε- πιστή τόσο σε σχέση με την κατάργηση του «μπόνους» όσο και με το όριο εισόδου στη Βουλή, και το «σπάσιμο» των εκλογικών περιφερειών.

Ερωτηθείς αν ο Σταύρος Θεοδωράκης «βιάζεται», όταν προτείνει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο του ελογικού νόμου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε χθες μία τοποθέτηση και η στάση του κρίνεται. «Οι υποδείξεις αυτές αφορούν καταρχάς τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του. Εμείς θα τοποθετηθούμε στη Βουλή και αναμένουμε την τοποθέτηση τόσο του κ. Θεοδωράκη όσο και των βουλευτών του πάνω σε αυτά τα θέματα», είπε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή