EURO 2016 (Δ΄ όμιλος): Ένα βαθμό ψάχνουν οι Κροάτες απέναντι στην Ισπανία

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 12:10
UPD:12:18
REUTERS/Jason Cairnduff

Τα μάτια στο παιχνίδι των «χρβάτσκι» με τους «φούριας ρόχας», εκτός από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Matmut Atlantique» στο Μπορντό, θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες, αφού οι Κροάτες οπαδοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας τους και βρίσκονται υπό επιτήρηση από την UEFA

A- A A+

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική και στον Δ΄ όμιλο απόψε, με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 22:00 και να φέρουν αντιμέτωπες Κροατία-Ισπανία και Τσεχία-Τουρκία.
 
Τα μάτια στο παιχνίδι των «χρβάτσκι» με τους «φούριας ρόχας», εκτός από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Matmut Atlantique» στο Μπορντό, θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες, αφού οι Κροάτες οπαδοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας τους και βρίσκονται υπό επιτήρηση από την UEFA, που χθες τιμώρησε την ομοσπονδία με πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι αντί για να έχουν ήδη προκριθεί στους «16» μαζί με την Ισπανία, οι Κροάτες χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό από το παιχνίδι. «Χάσαμε το ρυθμό μας όταν το παιχνίδι (με την Τσεχία, 2-2) διακόπηκε λόγω των οπαδών μας» δήλωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς στους δημοσιογράφους.
 
Στο άλλο παιχνίδι θα συναντηθούν στο «Stade Bollaert-Delelis» της Λανς η Τσεχία με την Τουρκία. Η Τουρκία μετρά ήδη δύο ήττες και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στους «16» ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, ενώ οι Τσέχοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή του σκορ στον αγώνα με την Κροατία, όπου είχαν βρεθεί να χάνουν με 0-2.

Εκτός από το να σκοράρει πάντως το πρώτο γκολ στο τουρνουά, η Τουρκία θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, ενώ νίκη της αντίπαλης ομάδας θα στείλει την Τσεχία στους τέσσερις βαθμούς και σε μια καλή θέση για να διεκδικήσει είσοδο στους «16».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις