EURO 2016: Ο Ρούνεϊ ζήτησε την παραμονή του Χότζσον

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 13:17
UPD:14:47
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Ο Ρόι Χότζσον έχει θέσει τις βάσεις για το μέλλον της Εθνικής Αγγλίας δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να ανταμειφθεί με ένα νέο συμβόλαιο, δήλωσε ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Γουέιν Ρούνεϊ. 

Η αγγλική Ομοσπονδία (FA) αποφάσισε να μη συζητήσει για μια νέα συμφωνία με τον Χότζσον, ο οποίος είχε πάρει τη «σκυτάλη» από τον Φάμπιο Καπέλο τον Μάιο του 2012.

Ο Χότζσον συμπεριέλαβε επτά παίκτες κάτω των 23 ετών στην τελική αποστολή για το τουρνουά στη Γαλλία, όπου η Αγγλία μπορεί να φτάσει στους «16» σήμερα με μια ισοπαλία εναντίον της Σλοβακίας.

«Εξαρτάται από τη διοίκηση, αλλά εμείς ως παίκτες θέλουμε να παραμείνει» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρούνεϊ, ο οποίος μάλλον θα μείνει έξω από την αρχική ενδεκάδα απόψε.

«Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος ο αριθμός των νεαρών παικτών που μπήκαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Υπήρχε ένα μεγάλο θέμα καθώς πολλοί είχαν την άποψη ότι δεν είχαμε νέους παίκτες που να προέρχονται μέσα από την Αγγλία» συμπλήρωσε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις