Ήττα της Εθνικής (0-1) στο πρώτο φιλικό με την Αυστραλία

Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 15:09
UPD:16:15
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την προσεχή Τρίτη, αυτή την φορά στη Μελβούρνη.

A- A A+

Φιλική ήττα από την Αυστραλία με σκορ 0-1 γνώρισε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο πρώτο από τα δύο φιλικά με τα «καγκουρό».

Η φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση παρ΄ όλα αυτά περίπου 45.000 οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο εκ των οποίων πάρα πολλοί ήταν ομογενείς.

Το ματς στο Σίδνεϊ κρίθηκε από το γκολ του Λέκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του και επιβραβεύτηκαν για την ανωτερότητά τους με τον «κεραυνό» του Λέκι που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στέφανο Καπίνο. 

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ήταν οι κορυφαίοι της «γαλανόλευκης», που δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι της. Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ ήταν η... κολόνα της άμυνας και «σκούπιζε» τα πάντα, ο Καπίνο έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις, αλλά «λύγισε» στις καθυστερήσεις από το τρομερό σουτ του Λέκι.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Καπίνο αντικατέστησε τον Ορέστη Καρνέζη στο 14΄, μετά τον τραυματισμό του γκολκίπερ της Ουντινέζε. Ο έμπειρος πορτιέρε συγκρούστηκε με τον Γέντινακ κι αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Σκίμπε.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την προσεχή Τρίτη, αυτή την φορά στη Μελβούρνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις