Εθνική Ομάδα: Σκίμπε και Σάμαρης μίλησαν για το αυριανό τεστ με την Αυστραλία

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 11:57
UPD:15:36
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

A- A A+

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε ενόψει του πρώτου φιλικού με την Αυστραλία που είναι προγραμματισμένο γι΄ αύριο τοι μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στην Αυστραλία: «Το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος ελληνικός πληθυσμός στη χώρα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μας. Ξέρουμε ότι η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, είχαν ένα πολύ καλό παιχνίδι πριν λίγες ημέρες εναντίον της Αγγλίας και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα δει τα δύο φιλικά θα ευχαριστηθεί.»

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα εμπειρία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας, ο Γερμανός προπονητής επισήμανε: «Ήθελα να διαπιστώσω πως λειτουργεί η ομάδα ως σήμερα και να δοκιμάσω πολλούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο».

Ερωτηθείς για το αν προβληματίζεται με τις απουσίες βασικών παικτών (Μανωλάς), απάντησε: «Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω κάποιους άλλους. Έχουμε 22 ισάξιους μαζί μας εδώ στην Αυστραλία».

Τους παίκτες της εθνικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο άσος της Μπενφίκα, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Ποστέκογλου, σχολίασε: «Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Πήρα αυτοπεποίθηση και άρχισα να καταλαβαίνω πως είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ θερμός με τους παίκτες. Με βοήθησε να καταλάβω πολλά, ενώ ήμουν νέος και να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».

Αναφερόμενος και στον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος επέλεξε την εθνική Αυστραλίας, είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης, τον θυμάμαι από την θητεία μας στην εθνική νέων. Είναι δυνατός, ψηλός και γρήγορος. Πιστεύω ότι ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και τώρα στην Κίνα. Είναι καλός μου φίλος και μιλάμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο, πιστεύω ότι αξίζει να παίζει στην Εθνική Αυστραλίας και του εύχομαι να παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις