Η Hello Kitty στο Λονδίνο

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 14:00
UPD:14:12
EPA/WALLACE WOON
A- A A+

Το απογευματινό τους τσάι και αρκετές λιχουδιές μπορούν να απολαύσουν και στη Μεγάλη Βρετανία οι λάτρεις της Hello Kitty, καθώς από την Τετάρτη άνοιξε τις πύλες του το πρώτο καφέ της εικονικής γάτας στην Ευρώπη.

Το αρτοποιείο «Cutter & Squidge», στο Σόχο του Λονδίνου, μετατράπηκε σε έναν «μυστικό» παραδεισένιο κήπο, έτοιμο να υποδεχθεί τους θαυμαστές της Hello Kitty έως και τις 31 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Independent.

Το μενού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία… ροζ λεμονάδα, συλλογή από γεύσεις τσαγιού, σάντουιτς, αλμυρά βουτήματα τυριού που σερβίρονται με κόκκινο πιπέρι και κρέμα τυριού, μπισκότα, κέικ, μιλκσέικ, διάφορες γλυκές και αλμυρές πίτες, κρέμες και παγωτά.

Φυσικά, όλες οι λιχουδιές είναι διακοσμημένες με τη φιγούρα της Kitty.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μία σειρά από αξεσουάρ της Hello Kitty, όπως τσάντες, φόρμες ψησίματος, βιβλία με συνταγές και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο καφέ φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του πρώτου κινεζικού εστιατορίου με θέμα «Hello Kitty», το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο Χονγκ Κονγκ πέρσι.

Εξάλλου, πριν από λίγους μήνες το Σιάτλ των ΗΠΑ φιλοξένησε και μία έκθεση αφιερωμένη στον διάσημο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, που έκλεισε τα 40 του χρόνια.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή