Πόλο: Κυπελλούχοι Ελλάδας και οι Άνδρες του Ολυμπιακού

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 19:16
UPD:19:51
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ακόμη ένα τρόπαιο πρόσθεσε στο εντυπωσιακό παλμαρέ του ο Ολυμπιακός, που κατάκτησε το 18ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του.

Στον τελικό του φάιναλ-4, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα με 12-5 τη Βουλιαγμένη, έφτασαν στο νταμπλ αήττητοι και ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το φάιναλ-6 του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε σε κανένα σημείο τον έλεγχο της αναμέτρησης, παίζοντας πολύ πιεστική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, τόσο με παίκτη παραπάνω όσο και από την περιφέρεια.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ του φάιναλ-4 με 8 γκολ, ενώ με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στον τελικό ισοφάρισε το ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, που μοιράζεται με ακόμη πέντε παίκτες. Καλύτερος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Γιόσιπ Πάβιτς.

Για τους νικητές σκόραραν οι, Βλαχόπουλος 5, Κολόμβος 2, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Ποντικέας, Ντόσκας, ενώ για τη Βουλιαγμένη οι, Καπότσης 2, Ελμισιάν, Βικάλο και Καλαϊτζής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις