Μπάσκετ: Παναθηναϊκός και Άρης για μια θέση στον τελικό

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 11:41
UPD:11:59
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS
A- A A+

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος αναδεικνύεται απόψε και θα είναι ο Παναθηναϊκός ή ο Άρης, που θα παίξουν στο ΟΑΚΑ (18:00) για την πρόκριση σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα, με την ημιτελική σειρά να βρίσκεται στο 2-2.

Ο νικητής θα διεκδικήσει τον τίτλο από τους «ερυθρόλευκους» ξεκινώντας την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ, ο «χαμένος» θα αρκεστεί στους «μικρούς τελικούς» για την κατάληψη της τρίτης θέσης με αντίπαλο την ΑΕΚ κι έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν με τους Γκιστ, Φελντέιν, Χέινς, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στον προηγούμενο αγώνα για πειθαρχικό παράπτωμα (ξενύχτησαν), θα απουσιάσουν όμως και πάλι Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης

Στον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάγκινς, πήρε όμως στην αποστολή Ξανθόπουλο και Ζάρα, οι οποίοι ενδέχεται να βρεθούν τελικώς στη δωδεκάδα.

Η παράδοση, πάντως, δεν είναι με το μέρος της μακεδονικής ομάδας, αφού στους 15 αγώνες ημιτελικών σειρών που έφτασαν σε πέμπτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι νίκησαν 13 φορές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις