Super League: Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 22:25
UPD:22:53
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα και μάλιστα με ανατροπή στη διαδικασία των πλέι οφ, καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με 2-1. Έτσι, η μακεδονική ομάδα έφτασε από την πρώτη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στους 3 βαθμούς, ξεπερνώντας ΑΕΚ (2) και Πανιώνιο (1). 

Λίγες καλές ευκαιρίες και αρκετά νεύρα ήταν το αγωνιστικό μοτίβο του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να την αξιοποιήσουν και οι καλύτερες στιγμές τους σε αυτό το διάστημα ήταν στο δίλεπτο 25΄ - 26΄, όταν στην πρώτη φάση από κόρνερ του Λέοβατς ο Τζαβέλλας έπιασε κεφαλιά αλλά ο Μπαρόχα απέκρουσε και στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέκρουσε προ του Πέλκα, στη σέντρα του Λέοβατς.

Η ΑΕΚ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 32΄, όταν ο Γιόχανσον μόνος στην μικρή περιοχή δεν μπόρεσε με το κεφάλι να σημαδέψει σωστά την εστία, αλλά ο Σουηδός ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 44΄, ύστερα από ασταθή επέμβαση του Γλύκου που κατέληξε σε μεγάλο λάθος, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε κόρνερ του Βάργκας και ο Γιόχανσον σκόραρε σε άδεια εστία! 

Στο 58΄ ο ΠΑΟΚ έχασε καλή ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Λέοβατς ο Κίτσιου δεν κατόρθωσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 62΄ ο Ροντρίγκες με εξαιρετικό μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ της Ένωσης και ισοφάρισε, ενώ στο 70΄ νέο δικό του σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπαρόχα.

Την ανατροπή «υπέγραψε», τελικώς, ο Μυστακίδης, που δύο λεπτά μετά την είσοδό του δέχθηκε την μακρινή μπαλιά ακριβείας του Τζαβέλλα και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπαρόχα για το 2-1, που έμεινε ως το τέλος, αφού στο 86΄ ο Γλύκος κράτησε απαραβίαστη την εστία του στην κεφαλιά του Τζεμπούρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις